26 sep. 2016

Hösten och Pokemon

Eftersom det va studiedag under torsdagen så fick Björnarna gå till skogen under fredagen. Tigrana får vänta till nästa vecka.
Vi gav oss iväg i kanon väder, solen sken och fika korgen intogs i skogen med stora förväntan vad dagen skulle ge, ( vi hade gett ledtrådar om att skogen intagits av pokemons).
Den första uppgiften gällde hösten och läsförståelse, vi delade in eleverna i grupper om två och två, de fick sitta tillsammans och lyssna på en berättelse om hösten. När vi va klara fick de tillsammans svara på ett antal frågor tagna från texten vi läst innan.



När vi va färdiga va det dax att hitta pokemons i pokemons skogen. Vi tog oss ner till gläntan utanför skogen, samlades och gick igenom regler för leken.
Eleverna blev indelade i två lag och skulle en och en smyga in i skogen, hitta en pokemon komma ut till nästa som i sin tur fick gå in och leta. Vi hade förberätt talonger med alla pokemons vi gömt cirka 25 st, man skulle kryssa den man hittade och sedan komma ut och lämna över till nästa. Eleverna lekte denna lek under tystnad eftersom om man pratade kunde pokisarna sticka iväg.

Tack och hej leverpastej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar