30 mars 2015

Brobygge

Idag när vi gavs oss iväg med tvåorna, så hade himlen fullkomligt öppnat sig. regnet störtade ner på oss i tre timmar, men det bekom oss inte, då det enligt det gamla ordspråket inte finns nåt dåligt väder bara dåliga kläder.
Vi hittade en bra tät skogsdunge där det blev att plocka fram matsäcken, vi kände en go mysfaktor, med regnet som smattrade i den relativt mörka granskogen. Efter fikat utforskade vi denna nya plats, en bäck hittades och snabbt blev det brobygge för att kunna ta oss över.


Efter upptäckandet och bro bygget så var det dax för lite samarbetslekar.
Lek: Stjärnan
Syfte: främja gemenskap och samarbete.
Denna lek går till på följande sätt. alla står i en ring och håller varandra i händerna. se till att det är ett jämt antal, annars så får du också vara med. Numrera barnen men varannan 1 och varannan 2. förklara sedan att när du räknat till tre ska alla som fått etta luta sig framåt och alla som fått 2 att luta sig bakåt. det gäller att hitta balansen och stanna kvar där utan att släppa händerna.

 Till sist gick vi en skogs promenad tillbaka till skolan.'

PS: Vill också säga att vi hittade ett gammalt moped vrak i bäcken och ni kan ju bara tänka er vad som blev av den.......


Kör så det ryker!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar