24 sep. 2015

Lunken för lågstadiet

Då var det dax för den årliga lunken för lågstadiet, och denna gången hade vi tur med vädret för även lilla solen tittade fram idag mellan molnen.

Vi gick vår skogsrunda runt gölen och under promenaden var det en tipsrunda och sedan hade varje grupp fått en mapp med sig ut med fem saker de skulle göra under rundan. Och man fick välja själv när man gjorde dem. I denna mappen fanns bland annat en sakletarövning, som gick ut på att man skulle i skogen hitta de olika sakerna som stod på lappen. Det fanns ett färgschema med hösten färger och även här skulle man försöka hitta saker som matchade färgerna. Och sen fanns det en lek och en värderingsövning i form av håller med/håller inte med. Någonstans under promenaden fick man även fika sin lilla matsäck man hade med sig. Vi valde att ta vår fika under några höga granar och bokar.





Sedan när vi gått rundan färdigt, blev det lunch på ängen och där serverades det hamburgare med bröd och dricka. En mycket lyckad och trevlig förmiddag ute alla tillsammans.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar